Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

Ο κλάδος της οδοντιατρικής που με τα πιο σύγχρονα μέσα καλείται να δώσει απαντήσεις σε όλα τα αισθητικής φύσεως θέματα που απασχολούν τον ασθενή και να τον βοηθήσει να αποκτήσει το ιδιαίτερο προσωπικό του αστραφτερό χαμόγελο.

Smiles Only Λεύκανση

Πρόκειται για μια εύκολη, ανώδυνη και κυρίως ασφαλή διαδικασία βελτίωσης του χρώματος των δοντιών μας και απόκτησης ενός λευκού αστραφτερού χαμόγελου.

Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο αποτελεί και την πιο δημοφιλή διαδικασία της αισθητικής οδοντιατρικής. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο σε μια έως τρεις συνεδρίες με τη χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού ή στο σπίτι με τη χρήση εξατομικευμένων δισκαρίων (ναρθηκών) που φορά ο ασθενής 2-3 ώρες καθημερινά, για 12 περίπου ημέρες.

Smiles Onlyn

Πρόκειται για ολοκεραμικές προστομιακές όψεις εξαιρετικά λεπτές που συγκολλούνται στα δόντια και μας δίνουν το επιθυμητό μέγεθος, χρώμα ή θέση δοντιού. Συνήθως συνθέτουν συνολικά ένα όμορφο χαμόγελο και τοποθετούνται σε όλα τα πρόσθια δόντια.

Πρόκειται για παρόμοια τεχνική με τις όψεις πορσελάνης που αντί για πορσελάνη χρησιμοποιείται ρητίνη και μπορεί να πραγματοποιηθεί κατευθείαν από τον οδοντίατρο στον ασθενή χωρίς την ανάγκη οδοντοτεχνικού εργαστηρίου. Η διαδικασία είναι απλούστερη και πιο οικονομική και γίνεται σε μια συνεδρία. Ωστόσο η ρητίνη προσροφά χρωστικές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη αποκατάσταση ειδικά σε άτομα που κάνουν υπερβολική χρήση τσιγάρου, καφέ, κτλ).   

Smiles Only

Πρόκειται για διαδικασία ολικής αναδόμησης του χαμόγελου με την χρήση όλων των σύγχρονων μέσων της αισθητικής οδοντιατρικής με σκοπό την  δημιουργία ενός τέλειου χαμόγελου, εξατομικευμένου όμως στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ασθενούς.

Δείτε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες