Ορθοδοντική θεραπεία

Κλασική ορθοδοντική με σιδεράκια όλων των τύπων (εξωτερικά – εσωτερικά, λευκά – κλασσικά)

Οι δυσμορφίες του στόματος και του σχήματος του προσώπου που προκαλούνται από γνάθους που μεταξύ τους αποκλίνουν και δεν εφαρμόζουν σωστά, από στραβά δόντια ή δόντια που συνωστίζονται στο στόμα χρήζουν ορθοδοντικής θεραπείας.

Τα κλασικά μεταλλικά σιδεράκια, τα λευκά αισθητικά σιδεράκια καθώς και οι ορθοδοντικοί νάρθηκες είναι τα μέσα που κυρίως χρησιμοποιούμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο χρόνος θεραπείας βεβαίως ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε ασθενή, δεδομένου ότι ο καθένας είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος για εμάς. Οι νέες σύγχρονες τεχνικές και οι μηχανισμοί, μας δίνουν πλέον σε χρόνο ρεκόρ τέλεια αποτελέσματα για όλα τα ορθοδοντικά προβλήματα.

 Ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια με διάφανα “αόρατα” δισκάκια χωρίς αισθητικά προβλήματα και ενοχλήσεις.

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι νέα στο χώρο της ορθοδοντικής και λύνει το αισθητικό πρόβλημα της κλασσικής ορθοδοντικής

Χρησιμοποιούνται διαφανείς αόρατοι νάρθηκες, από θερμοπλαστικό και συνιστάται η χρήση τους επί 24ώρου βάσεως. Κάθε νάρθηκας αντικαθιστάται ανά 2-3 εβδομάδες από έναν νέο, που σημαίνει ότι ο ασθενής χρησιμοποιεί αρκετούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Έτσι μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα με την κλασσική ορθοδοντική χωρίς δυσανεξίες, πόνο και αισθητικά προβλήματα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ιατρείο

    Φύλο

    Εύρος Ηλικίας