Γιατί εμάς

Για την υγεία και την αισθητική των δοντιών σας, σήμερα μπορείτε να έχετε πολλά παραπάνω από απλά “έναν καλό οδοντίατρο”. Τα Smiles only dental clinics ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις του αντικειμένου, αποτελώντας ένα επιστημονικό κέντρο διεθνούς επιπέδου, χάρη στα ακόλουθα «σημεία υπεροχής»

Η προσοχή στον ασθενή ξεκινά από την υποδοχή του – Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός μας στον ασθενή πρέπει να αποδεικνύεται σε κάθε επίπεδο της σχέσης μας μαζί του. Γι΄ αυτό δημιουργήσαμε και διατηρούμε έναν χώρο με υψηλά λειτουργικά και αισθητικά standards.

 • Ολιστική οδοντιατρική φιλοσοφία
  Είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε οδοντιατρική σας ανάγκη, για κάθε ηλικία, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής. Στο πλαίσιο αυτό, διαθέτουμε στην ομάδα μας ειδικούς σε όλες τις ειδικότητες της οδοντιατρικής ενώ παράλληλα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στην πρόληψη, με στόχο τον περιορισμό των επεμβατικών δράσεων. Επίσης συνεργαζόμαστε με ιατρικούς επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων, ώστε να έχετε μέγιστη ασφάλεια και πλήρη φροντίδα υγείας σε θεραπείες ή υποστηρικτικές υπηρεσίες που το απαιτούν.
 • Δυναμική επιστημονική ομάδα
  Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και με βάση τις απαιτήσεις των τελευταίων εξελίξεων στην Οδοντιατρική.
 • «Ανθρώπινη» σχέση με τους ασθενείς
  Πριν από κάθε εξέταση και θεραπεία, φροντίζουμε να γνωρίσουμε πλήρως τον ασθενή αναφορικά με τις οδοντιατρικές ανάγκες και επιθυμίες του, μέσα από εκτενή συζήτηση. Ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη σας προσφέροντας ετήσια και οικογενειακά προγράμματα, καθώς και προγράμματα επιβράβευσης.
 • Εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας
  Κάθε ασθενής έχει τις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες. Γι’ αυτό δεν παρέχουμε «προκάτ πακέτα» αλλά εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας που καταρτίζουμε με βάση το ατομικό προφίλ υγείας σας αλλά και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Παρουσιάζουμε αναλυτικά στον ασθενή όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές που πληρούν τα κριτήρια της σύγχρονης οδοντιατρικής επιστήμης και δεν τον εγκλωβίζουμε σε «λύσεις-μονόδρομο».
 • Εναρμόνιση με τους ρυθμούς της εποχής
  Το εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας μας, η δυνατότητα ηλεκτρονικού ραντεβού, όπως και η τοποθεσία των ιατρείων μας σε σημεία πλησίον κομβικών οδικών αξόνων και του αεροδρομίου, που εξυπηρετούνται παράλληλα από πολλά ΜΜΜ και διαθέτουν εύκολο πάρκινγκ, είναι πλεονεκτήματα που σας εξοικονομούν χρόνο και σας βοηθούν να κινηθείτε με βάση το δικό σας πρόγραμμα. Η ύπαρξη ράμπας καθιστά εύκολη την πρόσβαση και για ΑΜΕΑ.
 • Τιμές που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες κάθε ασθενή
  Στην σημερινή συγκυρία, κατανοούμε πλήρως τις ανησυχίες σας σχετικά με το οικονομικό μέρος. Χάρη στα εξατομικευμένα και ολοκληρωμένα σχέδια θεραπείας που δημιουργούμε για εσάς, αποφεύγονται αχρείαστες επεμβατικές δράσεις που εκτοξεύουν το κόστος. Επιπλέον, με τα ατομικά ή οικογενειακά πακέτα “ανταμοιβής” του Smiles Only, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σε εμάς θα κάνετε τις πιο συμφέρουσες οικονομικά επιλογές.
 • Μέριμνα για ασθενείς από επαρχία/εξωτερικό
  Με το ειδικό μας πρόγραμμα FLY & SMILE, ο ασθενής που έρχεται στην Αθήνα για λίγες μέρες, εξυπηρετείται άμεσα και αποτελεσματικά, αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία με εκτενείς εξ αποστάσεως επικοινωνίες και εκ των προτέρων κατάρτιση του σχεδίου θεραπείας, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων-ραντεβού μεγάλης διάρκειας. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ
 • Καινοτόμες υπηρεσίες
  Σε “δύσκολες” περιπτώσεις, εφαρμόζουμε εξεζητημένες λύσεις φροντίδας και θεραπείας, όπως Οδοντιατρική στο σπίτι και Οδοντιατρική στο νοσοκομείο με μέθη ή ολική αναισθησία.
 •  Συνεργασίες με αναγνωρισμένα οδοντιατρικά κέντρα των Η.Π.Α.
  Διατηρούμε στενή συνεργασία με οδοντιατρικές και ορθοδοντικές κλινικές των Η.Π.Α., καθώς και με διεθνώς καταξιωμένους ειδικούς που παρέχουν “δεύτερη γνώμη” σε περιστατικά με ιδιαιτερότητες.

Δείτε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες που παρέχουμε