Meet The Team

 • Μουτζούρης Γεώργιος Smiles Only
  Μουτζούρης Γεώργιος
  Χειρουργός Οδοντίατρος D.DS,MSc
  Μουτζούρης Γεώργιος Smiles Only
  Μουτζούρης Γεώργιος
  Χειρουργός Οδοντίατρος D.DS,MSc

  Ο Γιώργος Μουτζούρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα, όντας έγγαμος με δυο παιδιά.

  Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού το 1992 και εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και έλαβε το πτυχίο του Χειρουργού οδοντίατρου.

  Στην συνέχεια με εξετάσεις εισήλθε στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας (HEALTH MANAGEMENT) της Εθνικής σχολής Δημόσιας Υγείας στην Αθήνα, με έμφαση και διπλωματική εργασία στα οικονομικά της Υγείας.

  Αφού συνεργάστηκε με κορυφαίους οδοντίατρους στο κομμάτι της  Προσθετικής, διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο από το 2004 με έμφαση στην Προσθετική και συνεργασία με καταξιωμένους εξειδικευμένους οδοντίατρους σε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής.

  Παράλληλα το 2003 εμπνεύστηκε και δημιούργησε με ομάδα ιατρών τον Πολυχώρο Υγείας Αττική Ιατρική, στον οποίο είναι διαχειριστής μέχρι σήμερα, ενώ υπήρξε ιδρυτής και  διευθύνων σύμβουλος μέχρι το 2008 στην ιατρική εταιρεία ιατρικών και οδοντιατρικών απεικονίσεων ATTICA HEALTH CARE S.A.

  Το 2017 ξεκίνησε και το  ιατρείο στο Νέο Ψυχικό, με την ίδια φιλοσοφία και συνεργάτες, παρέχοντας ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

  Είναι μέλος της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας και του Οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής ενώ έχει πολλαπλές δημοσιεύσεις σε διεθνή  και ελληνικά περιοδικά, καθώς επίσης και τακτικές  παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

   

 • Παναγιώτης Κουτέλας Smiles Only
  Κουτέλας Παναγιώτης
  Εμφυτευματολόγος - Χειρουργός στόματος D.DS, MSc.
  Παναγιώτης Κουτέλας Smiles Only
  Κουτέλας Παναγιώτης
  Εμφυτευματολόγος - Χειρουργός στόματος D.DS, MSc.

  Ο Παναγιώτης Κουτελάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.

  Αποφοίτησε από το “Λύκειον η Αθηνά” των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη, εισήχθει στην Οδοντιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α. με σειρά επιτυχίας 4ος, λόγω συγκομιδής 5954 μορίων και έλαβε το το πτυχίο του από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006.

  Το 2007 εισήχθει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Οδοντιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α. με τίτλο: Παθοβιολογία Στόματος με κατεύθυνση στη Στοματική Χειρουργική και το 2008 Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στοματικής χειρουργικής και εμφυτευμάτων.

  Από το 2004 εργάστηκε σε κορυφαίους οδοντιάτρους στην Αθήνα ενώ ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Αθήνα.

  Έχει κάνει πλήθος ανακοινώσεων και δημοσιεύεσεων κι έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων.

  Γνωρίζει αγγλικά επιπέδου FCE, είναι εθελοντής αιμοδότης και ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό (κλιμάκια εφηβικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ). Είναι πρωτότοκος υιός και προστάτης πολύτεκνης οικογένειας, καθώς και οι δύο γονείς φέρουν αναπηρία άνω του 67%.

 • Αλεξάνδρα Κουμαντάνου
  Ειδική Ορθοδοντικός, D.DS, MSc.
  Αλεξάνδρα Κουμαντάνου
  Ειδική Ορθοδοντικός, D.DS, MSc.

  Η Αλεξάνδρα Κουμαντάνου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Στην ηλικία των 7 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου και τελείωσε το γυμνάσιο στο Hellenic College of London. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε το σχολείο στο Αρσάκειο Ψυχικού και το 2000 πέρασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, απ’ όπου πήρε το πτυχίο της το 2006.
  Για 2 έτη δούλεψε ως γενικός οδοντίατρος στο ασφαλιστικό ταμείο της ΔΕΗ (ΟΑΠ-ΔΕΗ). Το 2008 εισήχθη στο τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ορθοδοντικής του Semmelweis University, απ’ όπου το 2011 πήρε τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού.
  Από το 2012 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Αθήνα . Παράλληλα από το 2014 έως το 2019 δούλεψε ως ορθοδοντικός στο ταμείο των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ).
  Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων. Έχει πιστοποιήσεις για Invisalign, Clear Aligner, WIN lingual system και Harmony lingual system. Είναι μέλος ΕΟΓΜΕ.
  Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, και καλού επιπέδου γαλλικά και ουγγρικά. Ασχολείται με τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας σε προγράμματα του δήμου Αμαρουσίου που αφορούν στην αξιολόγηση της στοματικής υγείας παιδιών σε σχολεία, σε συνεργασία με το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’.

 • Ιωάννης Σάμιος
  Ιωάννης Σάμιος
  Χειρουργός Οδοντίατρος, εξειδίκευση στην Παιδοδοντία
  Ιωάννης Σάμιος
  Ιωάννης Σάμιος
  Χειρουργός Οδοντίατρος, εξειδίκευση στην Παιδοδοντία

  Ο Ιωάννης Σάμιος είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας.

  Εργάζεται από το 2004 σε κορυφαία ιατρεία και πλέον ως Χειρουργός Οδοντίατρος με συνεργασία σε ιδιωτικές οδοντιατρικές κλινικές με αποκλειστική άσκηση Παιδοδοντιατρικής.

  Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά.

   

 • Μαρία Μπαρτζελή
  Χειρουργός Οδοντίατρος
  Μαρία Μπαρτζελή
  Χειρουργός Οδοντίατρος

  Η Μαρία Μπαρτζελή φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2012. Από το 2012 εώς το 2015 δούλεψε σε σε ιδιωτικά ιατρεία, με έμφαση στις ενδοδοντικές θεραπείες. Την περίοδο 2015-2016 υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στα εργαστήρια του Ενδοδοντικού Τμήματος της Οδοντιατρικής. Για τα δύο επόμενα χρόνια εργάστηκε ως επιμελήτρια στη Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Υγείας.

  Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων θεωρητικών και πρακτικών πάνω στην Ενδοδοντία, κλάδος στον οποίο πλέον εξειδικεύεται.

  Από το 2019 παρακολουθεί το πρόγραμμα Ομοιοπαθητικής της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων.

 • Δήμητρα Μπάρα
  Χειρουργός Οδοντίατρος
  Δήμητρα Μπάρα
  Χειρουργός Οδοντίατρος

  Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τον Φεβρουάριο του 2018.

  Έχει εργαστεί σε αρκετά ιδιωτικά οδοντιατρικά κέντρα από το 2015 έως και σήμερα, αρχικά ως βοηθός οδοντιάτρου και τα τελευταία 2 χρόνια αποκλειστικά ως οδοντίατρος με ενδιαφέρον κυρίως στο κομμάτι των  ενδοδοντικών θεραπειών.

  Έχει  συμμετάσχει σε οδοντιατρικά συνέδρια   παρουσιάζοντας επιτοίχιες  ανακοινώσεις και έχει  παρακολουθήσει αρκετά οδοντιατρικά σεμινάρια ενώ γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα.

 • Έβελιν Μπέτση
  Έβελιν Μπέτση
  Πλαστική χειρούργος
  Έβελιν Μπέτση
  Έβελιν Μπέτση
  Πλαστική χειρούργος

  Το 2002 ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο “Η Ελπίς”, όπου και παρέμεινε επί διετίας, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα τη διδακτορική της διατριβή. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική αποκλειστικά στην Ελβετία επί 10ετίας, όπου ολοκλήρωσε  την ειδικότητά της στο τμήμα Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάννης (CHUV).

  Εξειδικεύθηκε στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου και στην Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική στήθους στην Clinic Lemanic  της Λωζάννης και στο Centre de Chirurgie Plastique de Lausanne – Clinic Cecil του ομίλου Hirslanden αντίστοιχα. Διατέλεσε επιμελήτρια (Cheffe de Clinique) στο Centre Hospitalier Cantonal du Valais (CHCVs) και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάννης (Centre Hospitalier Universitaire Vaudois, CHUV).

  Πέραν  του τίτλου Ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελβετία (FMH), κατέχει και το Πανευρωπαïκό Δίπλωμα Πλαστικής Χειρουργικής (EBOPRAS ) και είναι ενεργό εκλεγμένο μέλος της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής της Ελβετίας, αλλά και της Ελλάδας. Έχει πολλαπλές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, καθώς επίσης και τακτικές  παρουσιάσεις σε ευρωπαïκά και παγκόσμια συνέδρια.

  website: www.betsi.gr